Indraznesc sa alaptez!

Indraznesc sa alaptez! primul documentar despre revolutia romancelor care au reinvatat sa-si alapteze copiii. Intr-o Romanie in care numai 16% dintre bebelusi beneficiaza in primele 6 luni de viata de primul lor drept – alimentatia exclusiva cu lapte matern – mamele invata din nou sa-si hraneasca sugarii la san asa cum recomanda UNICEF si Organizatia Mondiala a Sanatatii. Revoluţia romancelor care indraznesc sa-si alapteze copiii a iscat controverse si a generat dezbateri incinse. Indraznesc sa alaptez! – primul documentar romanesc despre alaptare: incurajeaza tinerele mame sa se informeze sa apeleze la consilieri in lactatie atunci cand intampina dificultati sa nu recurga la alimentatie artificiala fara indicatie medicala clara si sa-si hraneasca bebelusii exclusiv la san in primele 6 luni de viata. Studiile recente arata ca nou-nascuţii alaptati exclusiv cel putin in prima jumatate de an de viaţa prezinta riscuri mai scazute sa sufere de alergii disfunctii digestive diabet boli cardiace sau cancer.
Brand: Lion Mentor Association
Categoria: Pentru mamici / [Fara subcategorie]
Indraznesc sa alaptez!
Indraznesc sa alaptez!
Indraznesc sa alaptez!

Indraznesc sa nasc asa cum vreau!

Indraznesc sa nasc asa cum vreau! este un documentar despre nasterea in sistemul medical romanesc despre procedurile standard din spitale precum epiziotomia sau cezariana despre emotiile placute si neplacute pe care le traiesc femeile in procesul nasterii in unele spitale romanesti. Nasterea naturala versus cezariana – care sunt riscurile si avantajele? Cine hotaraste data nasterii – medicul mama sau copilul? De ce peste jumatate dintre copiii din Romania se nasc prin operatie? Al cui e copilul dupa nastere – al mamei sau al maternitatii? Se poate naste cu demnitate cu calm fara groaza? Demontam miturile analizam optiunile si dezvaluim drepturile incalcate sistematic in sistemul sanitar romanesc. Indraznesc sa nasc asa cum vreau este un documentar realist care prezinta nasterea naturala nu numai din perspectiva pur medicala ci si din perspectiva sufletului de mama care alege sa-si nasca copilasul asa cum isi doreste: cu blandete si calm fara traume si stress. Documentar sustinut de Societatea de Obstetrica si Ginecologie Romania. Consultanti: Ioana Hasu (jurnalist) Irina Popescu (moasa independenta) Ditta Depner (doula).
Brand: Lion Mentor Association
Categoria: Pentru mamici / [Fara subcategorie]
Indraznesc sa nasc asa cum vreau!
Indraznesc sa nasc asa cum vreau!
Indraznesc sa nasc asa cum vreau!

Jurnal de sarcina

First Bebe – Jurnal de sarcina este un DVD adresat parintilor in asteptarea primului copil sau cuplurilor care planifica prima sarcina. DVDul contine povestea Ioanei si a lui Bogdan un cuplu care se confrunta incertitudinile si emotiile primei sarcini. Medicul de familie medicul obstetrician si lectorul cursurilor prenatale First Bebe ii ajuta pe parcursul celor 40 de saptamani sa gaseasca raspunsuri la intrebari sa treaca peste momentele dificile si sa se pregateasca pentru nastere. Jurnal de sarcina contine informatii despre: -investigatiile recomandate in sarcina -consult medical -modificari in organismul matern -schimbari in stilul de viata -recomandari din partea medicilor specialisti Documentarul a fost realizat cu sprijinul unei echipe de 5 consultanti medicali si este avizat de Ministerul Sanatatii. Bonus DVDul contine recomandari privind lista pentru spital si necesarul pentru camera copilului.
Brand: Pro Video
Categoria: Pentru mamici / [Fara subcategorie]
Jurnal de sarcina
Jurnal de sarcina
Jurnal de sarcina