Fara urma Sezonul 1

Ei au termene de lucru extreme de scurte fiecare caz de recuperare este o cursa contra timp. Agentul Jack Malone si membrii departamentului Persoane Disparute ai FBI-ului folosesc tehnici avansate pentru a descoperi din aproape in aproape secretele vietii oricarei personae. Nicio minciuna deceptie sau incercare de a ascunde faptele nu sta in calea anchetei. Anthony La Paglia a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor cu rolul lui Malone din aceasta prima serie de 23 de episoade a serialului Fara urma. Elemente speciale DVD: versiunea extinsa a episoadelor de la sfarsitul sezonului comentarii cu creatorul serialului cum a fost creat serialul designerii serialului scene ce nu au aparut la TV.
Brand: Pro Video
Categoria: Filme premiate / Globul de Aur
Fara urma Sezonul 1
Fara urma Sezonul 1
Fara urma Sezonul 1

Nip/Tuck – Sezonul 1

Cu Julian McMahon in rolul principal un actor care toata viata lui a dispretuit tot ce are legatura cu medicii Prietenie pe muchie de cutit prezinta cazurile incredibile de care se lovesc chirurgii plasticieni din Miami. De mic copil am urat vizitele la medic asa ca mi se pare foarte amuzant ca am ajuns acum sa primesc bani pentru a ma preface ca sunt unul. Macar de ar fi avut de interpretat un medic cumsecade In schimb Christian Troy (Julian McMahon) este un personaj deosebit tocmai pentru ca dependenta sa de sporturi extreme mai exact de sex a reusit sa-i aduca o popularitate incredibila. Prietenie pe muchie de cutit drama premiata cu Globul de Aur este acum disponibila si pe DVD intr-o editie speciala de 5 discuri.
Brand: Pro Video
Categoria: Filme premiate / Globul de Aur
Nip/Tuck - Sezonul 1
Nip/Tuck – Sezonul 1
Nip/Tuck - Sezonul 1

Sa prinzi un hot

Dupa 15 ani de cand celebrul hot de bijuterii John Robie supranumit Pisica s-a retras din activitate si a incercat sa devina om cinstit fara sa reuseasca insa niciodata sa convinga politia locala de faptul ca nu mai are nici o legatura cu persoanele certate cu legea care ii fusesera anterior parteneri de afaceri o serie de alte furturi operate in exact acelasi stil incep sa se produca pe Riviera Franceza. Beneinteles ca John Robie redevine principalul suspect al politiei franceze care nu are la indemana nici un fir care sa o conduca la adevaratul spargator ce terorizeaza familiile instarite venite la odihna si relaxare in una dintre cele mai frumoase zone turistice din Europa. In incercarea sa de a-l descoperi pe cont propriu pe adevaratul hot folosindu-se de abilitatile intuitia si indemanarea care l-au transformat odinioara intr-unul dintre cei mai vanati hoti de pietre pretioase John cunoaste adevarata dragoste in persoana unei mostenitoare americane bogate pe nume Frances Stevens a carei mama devine ea insasi tinta infractorului datorita colierelor de diamante somptuoase pe care le expune cu obstinatie in public.
Brand: Odeon Film
Categoria: Filme premiate / Oscar
Sa prinzi un hot
Sa prinzi un hot
Sa prinzi un hot

Naufragiatii – Sezonul 6

Castigator al premilor Emmy (2005) si Golden Globe (2006) pentru cel mai bun serial Naufragiatii este un serial plin de mister si aventura. Zborul Oceanic 815 de la Sydney spre Los Angeles se prabuseste pe o insula in Oceanul Pacific iar supravietuitorii care isi pierd treptat speranta ca cineva ii va salva sunt fortati sa-si descopere forte nebanuite pentru a putea supravietui. Treptat acestia descopera ca insula nu este una obisnuita si incearca sa-i rezolve misterele si sa se adapteze. Filmul Naufragiatii este presarat de flashback-uri fapt ce ajuta la o cunoastere mai buna a personajelor si a unor actiuni ale lor.
Brand: Pro Video
Categoria: Filme premiate / Globul de Aur
Naufragiatii - Sezonul 6
Naufragiatii – Sezonul 6
Naufragiatii - Sezonul 6