1+1 Cadou Gradinaritul modern

Expert in cultivarea florilorsi Gradinaritul modern intr-un climat in schimbare Expert in cultivarea florilor: Cea mai vanduta carte din lume despre cultivarea florilor! Gradina dumneavoastra poate fi mai interesanta prin introducerea unor plante mai putin obisnuite alaturi de cele preferate in mod deosebit. Dar sa nu fiti irationali. Este o prostie sa cumparati o planta perena crescuta intr-un vas sau un pachet cu seminte de o varietata aparte numai pentru ca aspectul sau descrierea va ispiteste. Intai trebuie sa vedeti daca se potriveste cu gradina dumneavoastra. Aceasta este menirea principala a acestei carti. Veti afla ce se potriveste si ce nu dintre toate soiurile de plante mai neobisnuite sau dintre cele deja favorite- flori de gradina mai vechi sau mai noi care sa va infrumuseteze gradina tot timpul anului. Cuprins: Capitolul 1 Introducere Capitolul 2 Flori de gradina Capitolul 3 Procurarea plantelor Capitolul 4 Ingrijirea plantelor Capitolul 5 Inmultirea plantelor Capitolul 6 Alegerea plantelor Capitolul 7 Bolile plantelor Capitolul 8 Glosar Capitolul 9 Index de plante Gradinaritul modern intr-un climat in schimbare: Aceasta este prima lucrare de referinta care redefineste cea mai buna practica curenta a SRH si este scrisa de unul dintre cei mai buni gradinari si scriitori. Mattew Wilson si-a definit noua filosofie a gradinaritului dupa ce s-a alaturat in anul 2000 echipei Societatii Regale de Horticultura. Lucrarea cuprinde tehnici imbunatatite o stiinta a gradinaritului moderna si un design vizionar in armonie cu natura: mai multa placere mai multa varietate in mai bun acord cu schimbarea climatica mai natural o crestere mai sanatoasa a plantelor mai multi fluturi mai putine boli ale plantelor mai putina risipa sol mai sanatos mai putini limacsi si melci ingrijire mai usoara mai multe insecte folositoare mai multa armonie mai multa bucurie a simturilor o mai buna intelegere intre oameni si natura. Rezultatele acestei filosofii si stiinte se pot vedea in Gradinile SRH de la Hyde Hall si Harlow Carr unde Mattew Wilson este curator. De peste 200 de ani Societatea Regala de Horticultura din Marea Britanie a promovat excelenta in horticultura oferind prin expozitiile si gradinile sale inspiratie si expertiza. Intemeiata cu precadere prin subscriptiile membrilor sai SRH ofera sfaturi si informatii membrilor sai oricare ar fi nivelul indemanarii lor. Mattew Wilson publica cu regularitate in The Daily Telegraph BBC’s Gardeners’ World BBC Wildlife Magazine The Garden Gardens Illustrated si The English Garden. El apare in emisiunile TV ale BBC Gardeners’ World BBC Gardener of the Year si face reportaje despre Expozitia de Flori a SRH de la Chelsea.
Brand: ALL
Categoria: Casa & Gradina / Gradinarit & Horticultura
1+1 Cadou Gradinaritul modern
1+1 Cadou Gradinaritul modern
1+1 Cadou Gradinaritul modern

Vitralii

Cartea este pentru incepatori si pentru nivelul mediu. In oricare dintre domeniile pe care oamenii se hotarasc sa le abordeze nu se poate trece peste primii pasi. In arta vitraliilor lucrurile nu stau altfel. Va propunem doua modele de vitralii relativ simple (melcul si fucsia) aplicate pe veioze. Veti constata singuri ca urmatorii pasi vin de la sine urmariti atent de inventivitatea noastra.
Brand: Mast
Categoria: Casa & Gradina / Amenajari
Vitralii
Vitralii
Vitralii

Expert in cultivarea plantelor de interior. Vol. I

Cea mai vanduta carte din lume despre cultivarea plantelor de interior! Daca moda anumitor plante se schimba de la an la an fascinatia principala de a cultiva plante in casa ne va ramane fara indioala si chiar va continua sa creasca. Desi farmecul plantelor de casa este universal milioane sunt lasate sa moara inutil in fiecare an. Trebuie sa admiteti faptul ca in camera de zi sau in holul dumneavoastra ele nu se simt ca acasa – cele mai multe plante vor fi mai fericite in aerul umed al unei alte incaperi bine luminate. Aceasta inseamna ca nu le puteti neglija – fiecare planta are nevoie de o anumita ingrijire si fiecare varietate are cerintele sale particulare. Scopul acestor carti este sa va arate secretele succesului si dificultatile deosebite pe care probabil ca le veti intalni. Nu va faceti probleme daca nu sunteti specialist. Oricine citeste aceasta carte poate cultiva varietatile cele mai populare si sa le faca sa arate cat mai atractiv! Daca toate plantele mor imediat ce le aduceti in casa inseamna ca pe undeva faceti o mare greseala iar raspunsul il veti gasi in aceasta carte. Daca plantele arata bolnavicioase este o problema de alegere gresita intretinere incorecta sau lipsa de cunostinte privind aranjarea plantelor in casa… Inca o data raspunsul il veti gasi in aceste carte. Nu este greu sa realizati aranjamente impresionante… inmultirea plantelor este surprinzator de simpla… aici aveti toate solutiile! Cuprins: Cap. I: Plantele de interior Cap. II: Aranjarea plantelor de interior Cap. III: Clasificarea plantelor de interior Cap. IV: Plantele de interior de la A la Z Cap. V: Ingrijirea plantelor Cap. VI: Inmultirea plantelor Cap. VII: Bolile plantelor Cap. VIII: Dictionarul cultivatorilor de plante de interior Cap. IX: Index de plante
Brand: ALLFA
Categoria: Casa & Gradina / Gradinarit & Horticultura
Expert in cultivarea plantelor de interior. Vol. I
Expert in cultivarea plantelor de interior. Vol. I
Expert in cultivarea plantelor de interior. Vol. I

Bricolaj. Ghid complet

Poate ca visati la un atelier vast cu o gama larga de scule si accesorii ce v-ar permite sa intreprindeti 1 001 de activitati. In realitate totul depinde de spatiul de care dispuneti…Zidarie tamplarie intretinerea si reconditionarea usilor a ferestrelor sau a plafoanelor placarea peretilor sau a podelelor izolatie instalatii si incalzire electricitate restaurarea mobilei ancadramente perdele draperii…O carte practica pentru toti cei care se hotarasc sa isi construiasca sa isi renoveze sau sa isi decoreze o locuinta.
Brand: RAO
Categoria: Casa & Gradina / Bricolaj
Bricolaj. Ghid complet
Bricolaj. Ghid complet
Bricolaj. Ghid complet

Cactusii. Cultivare si ingrijire

Pornind de la faptul ca popularitatea cactusilor – aceste fascinante plante cu florile intr-o bogata paleta coloristica – este in continua crestere prezenta carte isi propune sa ofere celor interesati o serie de informatii despre cultivarea si ingrijirea lor la domiciliu. Cititorii vor afla care este habitatul natural al acestor plante precum si o serie de curiozitati din viata lor fiindu-le prezentate apoi aspecte legate de modul de cultivare a cactusilor in locuintele noastre in gradini sere in camp precum si de aranjarea lor intr-un mod cat mai decorativ. Pas cu pas iubitorii acestor plante vor fi instruiti cum sa aleaga soiul de cactus potrivit si vasul in care va fi sadit ce ingrasaminte sa i se administreze care sunt conditiile ce trebuie sa i se asigure pentru o buna dezvoltare dezvaluindu-li-se apoi particularitati legate de inmultirea si altoirea diferitelor soiuri. Nu au fost uitate informatiile despre bolile si daunatorii cactusilor si mijloacele de combatere a acestora. La final este atasat un calendar defalcat pe luni continand lucrarile de intretinere a cactusilor pe tot parcursul anului. Cuprins: Prefata Cactusii Cactusul magia naturii Habitatul natural Istoric si curiozitati Familia cu o mie de fete Cactusii in locuintele noastre Cactusii in gradina si in locuinta Pervazul ferestrei balconul si terasa Baia bucataria si camera de zi Gradina de iarna si sera Cactusii in gradina Asezarea decorativa a cactusilor Cei mai frumosi cactusi Ingrijirea cactusilor Alegerea speciilor de cactusi Informatii utile pentru achizitionare Alegerea ghiveciului potrivit Lumina si temperatura Udare si fertilizare Inmultirea cactusilor: prin semanat si butasire Inmultirea prin altoire Boli si greseli de ingrijire Daunatorii cactusilor Repausul de iarna Cactusi infloriti Calendar de ingrijire.
Brand: Casa
Categoria: Casa & Gradina / Gradinarit & Horticultura
Cactusii. Cultivare si ingrijire
Cactusii. Cultivare si ingrijire
Cactusii. Cultivare si ingrijire

Psihologie şi psihopatologie canina

Lucrarea de fata ofera un cadru de referinta practicianului veterinar si dresorului de caini. Spre o mai coerenta prezentare continutul lucrarii a fost structurat in trei parti: una de psihologie a speciei canine una de psihopatologie si una de tratament al tulburarilor comportamentale. In partea de psihologie au fost identificate si analizate principalele aspecte ale psihologiei si fiziologiei activitatii nervoase superioare abordand conceptele de dezvoltare si normalitate psihica a vietii cainilor prezentand succesiv procesele biologice ale perceptiei (senzatii reprezentari memorie si gandire capacitate de imaginatie etc.) continuand cu procesele ce duc la exprimarea afectivitatii ale personalitatii canine si ale temperamentului cu insistente asupra psihologiei cainelui adolescent perioada cu cea mai mare influenta asupra psihicului viitorului adult. In partea de psihopatologie au fost identificate si sistematizate cele mai importante manifestari socio-psihopatologice la caini incercand alaturarea lor de unele aspecte psihopatologice considerate ca avand etiopatogeneza comuna cu cele similare la om. Tulburarile comportamentale prezentate au fost incadrate in categoria tulburarilor de personalitate (unele tipuri de agresivitate) a psihonevrozelor (fobia anxietatea) a tulburarilor induse de varsta inaintata a tulburarilor de emotivitate si a instinctelor. In cea de-a treia parte sunt prezentate cele mai importante modalitati de profilaxie specifica si nespecifica precum si modalitatea de tratament alopat al afectiunilor comportamentale la caine.
Brand: Didactica si Pedagogica
Categoria: Casa & Gradina / Animale de companie
Psihologie şi psihopatologie canina
Psihologie şi psihopatologie canina
Psihologie şi psihopatologie canina

Compostul in gospodarie

Aceasta carte ofera informatii detaliate despre prepararea si utilizarea compostului in gospodarie prezentand totodata cele mai noi aplicatii in aceasta atat de importanta lucrare de gradinarit. Cititorii vor afla din lectura acestei carti cum se poate prepara solul fertil in gradina ce este un strat inaltat care sunt conditiile ce trebuie asigurate solului pentru obtinerea unui compost de calitate capabil sa asigure recoltele dorite. Pas cu pas cititorii vor fi initiati in etapele ce trebuie urmate pentru a obtine o platforma de compost care sunt utilajele necesare pentru aceasta lucrare din ce anume se poate obtine compostul care sunt daunatorii care pot aparea dar si cele mai eficiente metode pentru combaterea acestora. Cartea se incheie cu prezentarea unor activitati colaterale celei de compostare carora trebuie sa li se acorde importanta cuvenita in scopul obtinerii unui compost reusit a unui sol fertil si implicit a unor recolte pe masura.
Brand: Casa
Categoria: Casa & Gradina / Gradinarit & Horticultura
Compostul in gospodarie
Compostul in gospodarie
Compostul in gospodarie

Bamele

[Fara descriere]
Brand: Lucman
Categoria: Casa & Gradina / Gradinarit & Horticultura
Bamele
Bamele
Bamele

Izolarea termica a locuintelor

Prima parte a cartii Izolarea termica a locuintelor va ofera toate datele necesare pentru a va face singuri calculul coeficientului global de izolare termica a locuintelor. Acesta este important nu doar fiindca reflecta nivelul pierderilor de caldura din locuinta ci si pentru ca el trebuie sa insoteasca obligatoriu documentatia necesara in vederea obtinerii autorizatiei de construire.A doua parte a cartii Izolarea termica a locuintelor va dezvaluie in detaliu simplitatea executarii unei izolatii termice corecte pentru locuinta dumneavoastra mai veche sau in curs de ridicare precum si caracteristicile principale ale multor materiale specifice aflate in comert.
Brand: Mast
Categoria: Casa & Gradina / Amenajari
Izolarea termica a locuintelor
Izolarea termica a locuintelor
Izolarea termica a locuintelor

Curs de baza in acvaristica

Cei interesati de domeniul acvaristicii vor gasi in magazinele de specialitate o oferta foarte vasta de acvarii echipamente tehnice accesorii si nu in ultimul rand pesti si plante. Claus Schaefer este acvarist de peste 30 de ani autor al unor carti in domeniul acvaristicii si a numaroase articole pe acest subiect.
Brand: Mast
Categoria: Casa & Gradina / Animale de companie
Curs de baza in acvaristica
Curs de baza in acvaristica
Curs de baza in acvaristica