Muzzy. Curs multilingvistic (contine CD-ROM) – Vol. 28

Cursul reprezinta un program de invatare rapida a limbilor straine marele sau merit fiind chiar acela ca functioneaza cu aceeasi eficienta si in randul copiilor sau al adolescentilor dar si in randul adultilor. Copilul tau va invata cele mai importante cuvinte din cinci limbi straine: engleza franceza italiana franceza germana. Concepte despre sanatate timp sentimente zilele saptamanii oameni si locuri despre cum sa se imbrace despre familie si prieteni despre viata de… acasa si sute de alte cuvinte si fraze care reprezinta baza vocabularului oricarei limbi a lumii. Cursul multilingvistic cuprinde: 15 carti cu DVD care prezinta o poveste antrenanta cu personaje simpatice sustinuta de desene animate si de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale in fiecare limba. Muzzy interactiv cuprinde 15 carti cu CD: peste 1.000 de exercitii si de jocuri pe calculator. Cerintele de rezolvare sunt subtitrate in limba romana. De-a lungul timpului cursul lingvistic Muzzy a castigat o serie de premii importante: Parents Choice Award iParenting Media Award Duke of Edinburgh Prize Media and Methods Featured Product: Wall Street Journal American Association of Teachers of German Best Product: SmartKid Online Worlddidac Award Le Journal Franais.
Brand: Litera
Categoria: Carti chiosc / MUZZY
Muzzy. Curs multilingvistic (contine CD-ROM) - Vol. 28
Muzzy. Curs multilingvistic (contine CD-ROM) – Vol. 28
Muzzy. Curs multilingvistic (contine CD-ROM) - Vol. 28

Felix Mendelssohn-Bartholdy Mari compozitori Vol. 21

Colectia Mari compozitori cuprinde 40 de volume continand o carte si un CD audio cu cele mai reprezentative opere de muzica clasica. Printre titlurile colectiei se numara capodopere ale celor mai faimosi compozitori de la Mozart Beethoven Vivaldi Bach Chopin Ceaikovski pana la Strauss Schubert sau Verdi. Volumul 21 Felix Mendelssohn-Bartholdy contine: Simfonia nr. 4 in La major opus 90 Italiana 1. Allegro vivace (1127) 2. Andante con moto (635) 3. Con moto moderato (651) 4. Saltorello presto (611) Visul unei nopti de vara opus 61 5. Uvertura opus 21 (1207) 6. Scherzo opus 61/1 (453) 7. Nocturna opus 61/7 (637) 8. Mars nuptial (514) 9. Dansul pasarilor opus 61/11 (135) 10. Hebridele (uvertura) (1012)
Brand: Litera
Categoria: Carti chiosc / Mari compozitori
Felix Mendelssohn-Bartholdy Mari compozitori Vol. 21
Felix Mendelssohn-Bartholdy Mari compozitori Vol. 21
Felix Mendelssohn-Bartholdy Mari compozitori Vol. 21

Din nou la Pemberley

Aceasta carte face parte din colectia Romane celebre continuate a editurii Orizonturi. Continuarea romanului Mandrie si prejudecata. Aparuta in 1993 sub pseudonimul Julia Barrett cartea Din nou la Pemberly continua in acelasi stil rafinat romanul Mandrie si prejudecata publicat in secolul al XIX-lea de Jane Austen.Surprinzator in aceasta lucrare personajul principal nu este Elizabeth asa cum ar fi fost de asteptat ci cumnata sa Georgiana Darcy.Dupa ce a fost impiedicata in ultima clipa sa ajunga intr-o situatie ce putea reprezenta un adevarat dezastru pentru ea (fuga in secret cu Wickham un var indepartat) Georgiana si-a propus sa nu-si mai piarda din nou caopul si inima. Dar doi pretendenti cu calitati deosebite capitanul de marina Heywood si arhitectul Leigh Cooper o tulbura si o pun intr-o mare dilema ce se va transa si o pun intr-o mare dilema ce se va transa cu greu in favoarea unuia dintre ei. Cine va fi oare fericitul ales?Daca ati fost dezamagiti de faptul ca Mandrie si prejudecata se sfarseste atat de repede iata ca Din nou in Pemberley va ofera prilejul de a urmari mai departe destinul personajelor indragite.Utilizand limbajul si ironia fina din Mandrie si prejudecata Julia Barrett creeaza puternica iluzie ca aceasta continuare apartine tot scriitoarei Jane Austen.O carte cu adevarat incantatoare!
Brand: Orizonturi
Categoria: Carti chiosc / Romane celebre continuate
Din nou la Pemberley
Din nou la Pemberley
Din nou la Pemberley

Cronica ilustrata a omenirii Vol. 8 – Noua ordine in Europa si Restauratia (1793-1849)

Cronica ilustrata a omenirii o abordare moderna dinamica si interdisciplinara a istoriei umanitatii. Peste 5.500 de pagini in 16 volume cu informatii generale dar si cu detalii semnificative sustinute vizual de peste 8.000 de imagini color structureaza o viziune complexa si fascinanta a lumii noastre de-a lungul mileniilor. Cronica ilustrata a omenirii a fost conceputa si realizata de Un grup de specialisti germani si se bucura de consultanta de specialitate a unor cercetatori cu reputatie. Textele sunt scurte scrise cu ingrijire si cu probitate stiintifica rezumandu-se la esenta informatiei fac trimiteri incrucisate la o seama de evenimente si nu in ultimul rand se bucura de o ilustrare ampla si sugestiva ceea ce confera lecturii un plus de atractivitate rezultat din contactul vizual de mare impact. Titlurile colectiei: 1 Inceputurile omului si culturile timpurii (7 mil. ani-1000 i.Hr.) 2 Grecia si Antichitatea clasica (1000-323 i.Hr.) 3 Roma si elenismul (323-27 i.Hr.) 4 Apogeul si criza Imperiului Roman (27 i.Hr. – 313 d.Hr.) 5 Antichitatea tarzie Imperiul Carolingian Evul Mediu timpuriu (313-1204) 6 Din Evul Mediu in epoca moderna (1204-1648) 7 Absolutism Iluminism si Revolutie (1648-1793) 8 Noua ordine in Europa si Restauratia (1793-1849) 9 Revolutia industriala si spiritul national (1849-1871) 10 Perioada imperialismelor (1871-1914) 11 Primul Razboi Mondial si urmarile lui (1914-1933) 12 National-socialismul si al Doilea Razboi Mondial (1933-1945) 13 Impartirea lumii postbelice (1945-1961) 14 De la Razboiul Rece la coexistenta (1961-1973) 15 Sfarsitul conflictului Est-Vest (1973-1989) 16 Noua ordine mondiala (1989-prezent)
Brand: Litera
Categoria: Carti chiosc / Cronica ilustrata a omenirii
Cronica ilustrata a omenirii Vol. 8 - Noua ordine in Europa si Restauratia (1793-1849)
Cronica ilustrata a omenirii Vol. 8 – Noua ordine in Europa si Restauratia (1793-1849)
Cronica ilustrata a omenirii Vol. 8 - Noua ordine in Europa si Restauratia (1793-1849)

101 Intrebari si raspunsuri despre hipertensiunea arteriala

Ce este tensiunea arteriala si de ce ne poate face rau o valoare ridicata a acesteia? Cum se ajunge la hipertensiune si cum poate fi prevenita? Si cel mai important ce se poate face pentru tratarea ei? Pornind de la ultimele cercetari in domeniu William Manger si colegii ofera o serie de raspunsuri la intrebari legate de exercitiile fizice regimul alimentar Viagra estrogen vitamine sare alcool si fumat. Informatiile privind analizele de sange si medicamentele folosite in mod curent ii ajuta pe cititori sa discute in cunostinta de cauza cu medicul despre tratamentul prescris sa inteleaga ce li se intampla si sa dezvolte o relatie doctorstransa esentiala pentru tinerea sub control a tensiunii arteriale. Mentinandu-ti tensiunea arteriala in limite normale iti salvezi viata. Ce poate fi mai important? Printre cele 101 subiecte se numara: cea mai buna metoda de monitorizare a tensiunii arteriale principalii factori de risc care duc la aparitia hipertensiunii sugestii pentru dieta combaterea stresului renuntarea la fumat si exercitii fizice diferite medicamente pentru tratarea hipertensiunii boli si medicamente care cresc riscul de hipertensiune cai de prevenire a hipertensiunii la copii.
Brand: Lifestyle Publishing
Categoria: Carti chiosc / Basmele romanilor
101 Intrebari si raspunsuri despre hipertensiunea arteriala
101 Intrebari si raspunsuri despre hipertensiunea arteriala
101 Intrebari si raspunsuri despre hipertensiunea arteriala

Enciclopedia Universala Britannica Vol. 5

In premiera pentru Romania editura Litera Jurnalul National si Encyclopedia Britannica Inc. ofera tuturor celor dedicati studiului precum si celor dornici de o cat mai buna informare un nou instrument de lucru – Enciclopedia Universala Britannica – conceput in 16 volume. Adresandu-se unui public foarte larg si eterogen in privinta gusturilor si a preferintelor aceasta noua enciclopedie aduna intre cele peste 5 500 de pagini mii de articole esentiale si relevante care acopera informatii actualizate de cultura generala dar si evenimente de ultim moment din lume preluate in mare parte din Britannica Concise Encyclopedia. Pe de alta parte din dorinta unei mai ample cuprinderi a catorva domenii fundamentale (arta filosofie literatura religie stiinta) un numar semnificativ de articole au fost extrase din Britannica Global Edition. Aceasta editie reprezinta rezultatul efortului unui colectiv de traducatori redactori si consultanti de specialitate. Alaturi de articole din cele mai variate domenii veti gasi in cele 16 volume ale enciclopediei cele mai recente harti ale tarilor lumii un tabel cu laureatii Premiului Nobel alaturi de numeroase planse si ilustratii sugestive dar si peste 1 000 de articole care vizeaza realitatile romanesti. Enciclopedia Universala Britannica este o lucrare de referinta indispensabila si usor de consultat care acopera multe arii de cunoastere – istorie geografie stiinte religie sport tehnologie arte – si raspunde rapid si precis dorintei generale de informare. Volumul 5 al Enciclopediei Universale Britannica contine articole care incep cu literele D si E de la Dante la Evans [Evans Frederick H(enry)]
Brand: Litera
Categoria: Carti chiosc / Enciclopedia Universala Britannica
Enciclopedia Universala Britannica Vol. 5
Enciclopedia Universala Britannica Vol. 5
Enciclopedia Universala Britannica Vol. 5

Trei dinti din fata

Aparut in 1977 Trei dinti din fata este romanul mutilarii destinelor celor care traiesc intr-un regim istoric absurd in deceniul simulacrului destalinizarii. In corpul textului sorescian palpita iubirea ca esec. Este un roman alambicat atat in relatii sociale cat si umane a carui scriitura densa il poate face dificil. Cel putin la o prima lectura. Este in fond un roman greu al caracterelor straniului si inconsecventei unei lumi lipsite de valori si repere. Personajele sunt chinuite si contorsionate de spaime temeri griji ale zilei de maine.
Brand: Art
Categoria: Carti chiosc / Biblioteca pentru toti
Trei dinti din fata
Trei dinti din fata
Trei dinti din fata

Armele secrete ale CIA. Tortura manipulare si arme chimice

Bogata in dezvaluiri explozive Armele secrete ale CIAprezinta programele de cercetare dezvoltate de Agentia Centrala de Informatii a SUA programe care au folosit manipularea mintala tortura si o serie dearme chimice.Constatam astfel ca recentele torturi si umilinte comise in inchisorile americane din Guantanamo si Abu Ghraib nu au fost cauzate de un derapaj determinat de imprejurari exceptionale ci fac parte dintr-o serie de metode certificate de CIA.De altfel istoria nu este noua. in anii 1950 clinici nord-americane finantate de CIA au administrat unor nevinovati depresivi sau bolnavi mintal doze masive de medicamente electrosocuri si alte tratamente inumane cu scopul de a gasi cheia manipularii mintale a dusmanilor Statelor Unite comunistii. Substante letale cum este antraxul au fost testate pe inamic in timpul razboiului din Coreea dar si pe detinuti sau pe cei care refuzau sa faca armata.Gordon Thomas ziarist de investigatie recunoscut pe plan mondial este autorul a 53 de carti vandute in peste 45 de milioane de exemplare.Printre acestea se numaraIstoria secreta aMossad-ului. Spionii lui Ghedeon(1999) siSemintele focului China si culisele atacului asupra Americii(2001).
Brand: Litera
Categoria: Carti chiosc / Saptamana Financiara
Armele secrete ale CIA. Tortura manipulare si arme chimice
Armele secrete ale CIA. Tortura manipulare si arme chimice
Armele secrete ale CIA. Tortura manipulare si arme chimice

Muzzy .Curs multilingvistic (contine DVD si CD-ROM) – Vol. 1 si 2.

Este cel mai apreciat curs multilingvistic din lume! MUZZY iti da sansa de a invata limbi straine impreuna cu copiii tai! Vrei sa poti conversa intr-o limba straina? Vrei sa vezi cum copilul tau se distreaza in timp ce invata? Vrei sa fii sigur ca o investitie minima iti aduce linistea si ii ofera copilului tauore de desfatare in timp ce invata aproape fara sa isi dea seama? MUZZY curs multilingvistic este o experientaunica pentru toata familia si un cadou pe care il poti face sitie si celor dragi un cadou care te va multumi pe deplin. 15 carti cu DVD (numerotate cu cifreimpare siavand coperta galbena)formeaza cursul propriu-zis in engleza spaniola franceza germana si italiana. Intr-o prezentare grafica inovatoare si de mare atractivitate- o carte format cartonat continand un DVD – MUZZY curs multilingvisticprezinta o poveste antrenanta cu personaje simpatice sustinuta de desene animate pline de umor si de ritm si presarata cu cantecele hazoase in care acumularea de elemente de vocabular si utilizarea unor verbe in propozitii scurte au fost atent studiate de experti in lingvistica si in teoria invatarii. Cartea de 72 de pagini cu ilustratii cuprinde variantele in engleza spaniola franceza germana italiana si romana o descriere a continutului video impartit pe scene pentru a urmari progresele invatarii si a daparintilor posibilitatea de a veni in ajutorul copiilor. Cursul din carte si de pe DVD cuprinde si un vocabular animat (volumele 25 27 si 29) cu peste 500 de cuvinte uzuale in fiacare limba grupate tematic. Dand un simplu clic pe meniul DVD-ului poti selectiona limba pe care vrei sa o inveti si subtitrarea corespunzatoare (bunaoara poti urmari imaginile dublate si subtitratein engleza dar si cusubtitluri in romana in franceza etc). De asemenea poti urmari lectia integral de la cap la coada sau poti selecta doar anumite scene sau pasaje cu cantece. 15 carti cu CD-ROM (numerotate cu cifre pare si avand coperta portocalie) formeaza probabil partea cea mai atractiva a cursului intrucat presupune o confruntare continua cu tine insuti si cu prietenul tau calculatorul. MUZZY interactiv grupeaza peste 1 000 de exercitii si de jocuri pe calculator. Cerintele de rezolvare sunt titrate in limba romana. Cu aceste exercitii si jocuri interactive care urmeaza desfasurarea din cartile cursului multilingvistic atat copiii de varsta scolara cat si adultii care nu si-au pierdut spiritul ludic pot sa invete fara nici un efortelementele de baza ale unei limbi straine si deopotriva sa se distreze copios.
Brand: Litera
Categoria: Carti chiosc / MUZZY
Muzzy .Curs multilingvistic (contine DVD si CD-ROM) - Vol. 1 si 2.
Muzzy .Curs multilingvistic (contine DVD si CD-ROM) – Vol. 1 si 2.
Muzzy .Curs multilingvistic (contine DVD si CD-ROM) - Vol. 1 si 2.